Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρούχα και παπούτσια για δεκάδες μαθητές δημοτικού
Ρούχα και παπούτσια για δεκάδες μαθητές δημοτικού

Ρούχα και παπούτσια για δεκάδες μαθητές δημοτικού

Κάλεσμα του «Εσταυρωμένου» για γνωστοποίηση τυχόν άλλων αιτημάτων

Για πολλοστή φορά, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο) – παράρτημα του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος” – μετέφερε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Αλιβέρι) και «εξέθεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων  μία μεγάλη ποσότητα παιδικών ενδυμάτων και υποδημάτων, για να στηρίξει τους άπορους μαθητές του σχολείου με την άμεση και θερμή συνεργασία του διευθυντή Τάσου Γούκου και των καλών του συναδέλφων», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, «μια ομάδα εθελοντών του “Εσταυρωμένου” εργάστηκε επί ώρες για την όμορφη τοποθέτηση των προσφορών της Τοπικής μας Εκκλησίας σε πάγκους και τραπέζια και το Σάββατο προσήλθαν δεκάδες γονείς μαθητών και παρέλαβαν τα αναγκαία για τα παιδιά τους. Μακάρι κι άλλα σχολεία να οργανώσουν τέτοιες ανθρώπινες εκδηλώσεις, διότι η εποχή μας είναι δύσκολη και πολλοί άνθρωποι είναι αναγκεμένοι. Η τοπική μας Εκκλησία και όλες οι κοινωνικές της δομές είναι στη διάθεση του λαού μας.

Όσοι διευθυντές των σχολείων της περιοχής μας επιθυμούν να πραγματοποιήσουν – εν συνεργασία με τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ” – μια τέτοια ανθρωπιστική εκδήλωση για τους άπορους μαθητές τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον πρόεδρο του “Ε”, στα εξής τηλέφωνα: 2421310021 (ΚΕ.Δ.Α.Β.),  (24210) 25403 (Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου), 30054 (Κέντρο Υποδοχής), 20125 (“Διακονία”) και στο E-MAIL: oestavromenos@gmail.com»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση