Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Όρια σχολικών περιφερειών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Βόλου
Όρια σχολικών περιφερειών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Βόλου

Όρια σχολικών περιφερειών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Βόλου

Με του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ς Γ. Πολύζου, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “”, ορίζονται οι σχολικές περιφέρειες των παρακάτω αναφερόμενων Δημοτικών Σχολείων και ηπιαγωγείων του Δήμου Βόλου.

Ειδικότερα:

Η σχολική περιφέρεια του 3ου, 12ου και 16ου ηπιαγωγείων Ν.Ιωνίας Βόλου

Ο κοινός τομέας που περικλείεται από Βενιζέλου-Καραμπατζάκη-Νικομήδειας (τα μονά νούμερα)-Μαιάνδρου-Μερκούρη-Μανδηλαρά-Ικάρων-Εθνικών Αγώνων κατανέμεται ως εξής:

• Στο 16ο Νηπιαγωγείο θα ανήκει το τμήμα που περικλείεται από Νικομήδειας- Καραμπατζάκη-Μακεδονίας έως Μαιάνδρου.

• Στο 12ο Νηπιαγωγείο θα ανήκει το τμήμα που περικλείεται από Μαιάνδρου- Μερκούρη-Μανδηλαρά-Ικάρων-Εθνικών Αγώνων-ς-Μαιάνδρου.

• Στο 3ο Νηπιαγωγείο θα ανήκει το τμήμα που περικλείεται από Εθνικών Αγώνων- Λεωφόρος Ειρήνης-Καραμπατζάκη-Βενιζέλου-Μαιάνδρου από το ύψος της Μαγνησίας. Τα να εγγράφονται στα παραπάνω νηπιαγωγεία µε κριτήριο τον τομέα στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους. Στην περίπτωση που το ένα νηπιαγωγείο έχει μεγάλο αριθμό παιδιών να υπάρχει η δυνατότητα να στείλει στα άλλα νηπιαγωγεία για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Του 37ου και 31ου Νηπιαγωγείων Βόλου

• Στο 37ο Νηπιαγωγείο θα ανήκει η περιοχή του , στην οποία στεγάζεται το Νηπιαγωγείο. Οι οικισμοί Μαράθου και Κριθαριάς, όπως αναφέρεται στην κοινή πρόταση των όμορων Νηπιαγωγείων (37ου Βόλου, 1ου και 2ου Νηπιαγωγείων Νέας Αγχιάλου). Τέλος η περιοχή των Νέων Παγασών αριστερά της οδού ∆ουλκέρογλου και κάτω από τη Λεωφόρο Αθηνών (ΕΟ Καρδίτσας-Βόλου) ως την Λέμαν.

Στο 31ο Νηπιαγωγείο Βόλου θα ανήκει η δεξιά πλευρά της και πέρα. Τα παιδιά να εγγράφονται στα παραπάνω Νηπιαγωγεία µε κριτήριο τον τομέα στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους. Σε περίπτωση που το ένα Νηπιαγωγείο έχει μεγάλο αριθμό παιδιών να υπάρχει η δυνατότητα να στείλει παιδιά στα υπόλοιπα Νηπιαγωγεία για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου, 11ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας Βόλου

• 1 ο -2ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ιωνίας Βόλου Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως-Μαιάνδρου-Μ. Μερκούρη-Φυτόκου-Μανδηλαρά-Ικάρων- Εθνικών Αγώνων-Βενιζέλου-Δαβάκη-Ραιδεστού-Προύσης-Θράκης-Βυζαντίου- Καραμπατζάκη

• 4 ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου Περίνθου-Γκλαβάνη-Σάμου-∆αβάκη-Βενιζέλου-Περίνθου

• 5 ο -11ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ιωνίας Βόλου ∆αβάκη-Ραιδεστού-Προύσης-Βυζαντίου-Μυτιλήνης-Εθνικών Αγώνων-Καππαδοκίας- Χίου

• 8 ο ∆ηµοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου Βυζαντίου-Μυτιλήνης-Εθνικών Αγώνων-Καππαδοκίας-Χίου-Πόντου Τα παιδιά να εγγράφονται στα παραπάνω Δημοτικά Σχολεία µε κριτήριο τον τομέα στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Σε περίπτωση που το ένα Δημοτικό Σχολείο έχει μεγάλο αριθμό παιδιών να υπάρχει η δυνατότητα να στείλει παιδιά στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Όσοι μαθητές, νήπια και προνήπια κατοικούν στις τομείς των Σχολικών Περιφερειών εγγράφονται όπως αναφέρεται στην παρούσα.

Κάθε προηγούμενη που όριζε διαφορετικά τα όρια των Σχολικών Περιφερειών των αναφερόμενων στην παρούσα, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, παύει να ισχύει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση