Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πρωινό γεύμα σε 70 άπορους μαθητές από τον Δήμο Βόλου
Πρωινό γεύμα σε 70 άπορους μαθητές από τον Δήμο Βόλου

Πρωινό γεύμα σε 70 άπορους μαθητές από τον Δήμο Βόλου

Γι δεύτερη χρονιά ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στους 70 άπορους ές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου προσφέροντας το πρωινό τους γεύμα.

Την σχετική έλαβε χθες το Σώμα στην του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διάθεση ποσού ύψους 12.603 για την παροχή του πρωινού γεύματος στους ές, οι οποίοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σουν πρωινό γεύμα στο σχολείο τους.

Ήδη, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Βόλου, με επιστολές του προς τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, ζήτησε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό οικονομικά αδύναμων μαθητών ανά σχολείο που πληρούν τα απαραίτητα (δικαιούχοι παροχών Πρόνοιας από το ) προκειμένου να τους χορηγήσει πρωινό γεύμα.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία από πλευράς Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο και της κοινωνικής της ευθύνης, που αντιλαμόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες οικογένειες ως προς την κάλυψη ακόμη και των καθημερινών, απαραίτητων αναγκών, στέκεται για ακόμα μία φορά δίπλα στους δημότες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις εξαγγελίες της θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, όπου κρίνεται απαραίτητο, καθώς είναι ήδη γνωστή η ευαισθησία που επιδεικνύει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν, ιδιαίτερα, με παιδιά.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση