Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πολλές οι αιτήσεις στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου
Πολλές οι αιτήσεις στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου

Πολλές οι αιτήσεις στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου

για ανταλλαγή απόψεων, αλλά και εξέταση των όποιων δυνατοτήτων επίλυσης προβλημάτων, καθώς και της συνεργασίας που μπορεί περαιτέρω να αναπτυχθεί, πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρόκληση του νέου Δ.Σ. του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου» και στον απόηχο της κοινής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη σχολική χρονιά για την ενημέρωση των εφήβων για τα σεξουαλικά ζητήματα κ.ά., μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, ανταποκρίθηκαν και βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Φροντιστηρίου», όπου ξεναγήθηκαν παράλληλα στους χώρους, από τους εθελοντές καθηγητές.

Όπως γνωστοποιήθηκε, οι αιτήσεις των παιδιών για μία ακόμη χρονιά, ήταν περισσότερες από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το «Κοινωνικό Φροντιστήριο», ενώ πέραν των υπαρχόντων εκπαιδευτικών, γίνεται έκκληση σε όποιον καθηγητή μπορεί να προσφέρει υπηρεσία, έστω και δύο ώρες την εβδομάδα, να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο Δ.Σ.

Μάλιστα, παρά το γεγονός, ότι τηρούνται συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των μαθημάτων από τα παιδιά, με κυριότερο το μικρό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα, όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι αρκετοί συμπολίτες.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης, η Ένωση Συλλόγων Γονέων, θα ζητήσει και από εκπαιδευτικούς – μέλη της, εφόσον μπορούν, να προσφέρουν εθελοντικά τις ελάχιστες ώρες που ίσως έχουν τη δυνατότητα, ενώ τονίστηκε, ότι θα σταθεί αρωγός στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας με το «Κοινωνικό Φροντιστήριο».

Στη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν στο τραπέζι και άλλα θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, προτάσεις, προβλήματα κ.ά., ενώ σε ότι αφορά στις κοινές εκδηλώσεις, τονίστηκε η διάθεση και των δύο πλευρών, για συνδιοργάνωση θεματικών ομιλιών, δράσεων κ.λπ., που θα προσφερθούν δωρεάν, τόσο για τους του «Φροντιστηρίου», όσο και σε όλους τους και γονείς μαθητών της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται, ότι από το «Κοινωνικό Φροντιστήριο», στη συνάντηση, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Μέρκατας, ο αντιπρόεδρος Κων. Παρίσης και ο ταμίας Ευρυπίδης Κολτσιδόπουλος και από το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, ο πρόεδρος Ηλίας Κουτσερής, η ταμίας Λιάνα Πασχούδη και η Έφορος Δροσούλα Γκατζή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση