Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πολιτικο-συνδικαλιστικά παιγνίδια στην “πλάτη” μαθητών και γονιών
Πολιτικο-συνδικαλιστικά παιγνίδια στην “πλάτη” μαθητών και γονιών

Πολιτικο-συνδικαλιστικά παιγνίδια στην “πλάτη” μαθητών και γονιών

Τελικά λειτουργούν ή όχι αύριο τα σχολεία στον ;

Διαμάχη μεταξύ του Δήμου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ξέσπασε σήμερα σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα, ενώ γονείς και μαιθητέ ακόμη δεν γνωρίζουν εάν θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία αύριο Ο μεν τονίζει ότι δεν εκδόθηκε σχετική απόφαση δημάρχου, ενώ ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απαντά ότι δόθηκε διαβεβαίωση από την αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή.

Ο Δήμος αναφέρει σχετικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί μη λειτουργίας των σχολείων αύριο, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου, με απόφαση του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σαβελίδη, ενημερώνουμε ότι η κατά όμο απόφαση λαμβάνεται από το δήμαρχο Βόλου και τέτοια απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί.

«Αργότερα, και μέσα στην ημέρα, αφού συνεκτιμηθούν τα στοιχεία που διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των ών και όχι τις επιθυμίες των συνδικαλιστών», σημειώνει ο Δήμος.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης είπε ότι «Δεν αποτελεί αντικείμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο οργανωτική λειτουργία του Δήμου Βόλου» και πρόσθεσε ότι στις 10.38 σήμερα το πρωί, τόσο ο ίδιος, όσο και ο διευθυντής της ς Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος, είχαν τη διαβεβαίωση ότι τα σχολεία αρμοδιότητας του Δήμου Βόλου θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα.

Η διαβεβαίωση δόθηκε από την αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Μποντού – Τοκαλή. Κατόπιν της διαβεβαίωσης ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων, ως όφειλε, ενώ το ίδιο έγινε και για άλλους Δήμους, για τους οποίους υπήρχαν αντίστοιχες διαβεβαιώσεις.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση