Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πολιτική προστασία σχολείων
Πολιτική προστασία σχολείων

Πολιτική προστασία σχολείων

 

 

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς, στo πλαίσιo του έτους ασφάλειας για τον ή, όπως έχει χαρακτηρίσει το τρέχον σχολικό έτος, ξεκίνησε διαδικασίες βελτιστος της πολιτικής προστασίας για τους ές των σχολείων της ς.

Οι διαδικασίες αυτές συμπληρώνουν τις προηγούμενες δράσεις, οι οποίες αφορούν στην πυρασφάλεια των σχολείων, στην ασφάλεια των δομών, στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών από κάθε για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέα Κολινδρύνη και τον συνεργάτη της, προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων,  Μιχαήλ Χουβαρδά. Στη συνάντηση, εκ μέρους της ΔΔΕ, ήταν παρόντες ο διευθυντής,  Σωκράτης Σαβελίδης και τα στελέχη της εκπαίδευσης,  Ρηγώ Φασουράκη, προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων και  Δημήτριος , υπεύθυνος του προγράμματος.

Συζητήθηκαν κατευθύνσεις στις οποίες μπορεί να κινηθεί το πρόγραμμα και οι, πρωταρχικής σημασίας, εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, όπως Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, αλλά και εθελοντικές οργανώσεις.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ς για την πρωτεύουσα συμμετοχή της σε αυτό.

Επόμενο βήμα στην υλο του προγράμματος είναι η συνάντηση των στελεχών της με τους κατεξοχήν αρμόδιους κρατικούς φορείς, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Αστυνομικές αρχές, Νοσοκομειακές αρχές και άλλους φορείς υγείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση