Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πολιτική προστασία σχολείων
Πολιτική προστασία σχολείων

Πολιτική προστασία σχολείων

 

 

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στo πλαίσιo του έτους ασφάλειας για τον μαθητή, όπως έχει χαρακτηρίσει το τρέχον σχολικό έτος, ξεκίνησε διαδικασίες βελτιστοποίησης της πολιτικής προστασίας για τους μαθητές των σχολείων της Μαγνησίας.

Οι διαδικασίες αυτές συμπληρώνουν τις προηγούμενες δράσεις, οι οποίες αφορούν στην πυρασφάλεια των σχολείων, στην των δομών, στην από κάθε σχολείο για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέα Κολινδρύνη και τον συνεργάτη της, προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων,  Μιχαήλ Χουβαρδά. Στη συνάντηση, εκ μέρους της ΔΔΕ, ήταν παρόντες ο διευθυντής,  Σωκράτης και τα στελέχη της εκπαίδευσης,  Ρηγώ Φασουράκη, προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων και  Δημήτριος Σαμαράς, υπεύθυνος του προγράμματος.

Συζητήθηκαν κατευθύνσεις στις οποίες μπορεί να κινηθεί το και οι, πρωταρχικής σημασίας, εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, όπως Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, αλλά και εθελοντικές οργανώσεις.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την πρωτεύουσα συμμετοχή της σε αυτό.

Επόμενο βήμα στην υλοποίηση του προγράμματος είναι η συνάντηση των στελεχών της ΔΔΕ με τους κατεξοχήν αρμόδιους κρατικούς φορείς, όπως η Υπηρεσία, οι Αστυνομικές αρχές, Νοσοκομειακές αρχές και άλλους φορείς υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση