Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ »  Περισσότερες από 17.000 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία όλης της χώρας 
 Περισσότερες από 17.000 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία όλης της χώρας 

 Περισσότερες από 17.000 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία όλης της χώρας 

17.791 ηλεκτρονικές υποβλήθηκν φέτος για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, που λειτουργούν σε όλες τις Περιφέρειες της χς.

Το αυξημένο ενδιαφέρον ών, γονέων και κηδεμόνων για μία από τις 4.171 θέσεις στο δίκτυο των 120 πλέον πρωτοποριακών αυτών σχολείων καταδεικνύει την ολοένα μεγαλύτερη θέρμη με την οποία η κοινωνία αγκαλιάζει το θεσμό.

Η διαρκής αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων συμβάλλουν στον καλύτερο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, ώστε να καλλιεργηθούν και διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και σε όλα τα σχολεία της χς, βελτιώνοντας την ποιότητα της παρεχόμενης ς για κάθε ή και κάθε μαθήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για εισαγωγή σε Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022- θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και η δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων για εισαγωγή στα το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση