Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.
Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη  από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη,  διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πν. Κέντρο  της  εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου θεολόγου, επίτιμου λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την άνοιξε ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΧΕ  Τέα Βασιλική, που ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ  Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία.

 Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο μουσικός – συγγραφέας  Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο μουσικολόγος – μαέστρος Δημήτρης Νάνος.

 Την έκλεισε ο εκπρόσωπος της πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο  του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην πορεία του μακαριστού σχολάρχη του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή ηλικιωμένης με  Covid 19 από την Σκόπελο #διακομιδή - https://t.co/gGSVPnb1Ld -

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

"Αλιεύοντας" την είδηση