Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.
Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη  από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Η και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη,  διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πν. Κέντρο  της  Μητροπόλεως Δημητριάδος εκδήλωση – του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου θεολόγου, επίτιμου λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΧΕ  Τέα Βασιλική, που ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως.

Η του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ  Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία.

 Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο μουσικός – συγγραφέας  Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο μουσικολόγος – μαέστρος Δημήτρης Νάνος.

 Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Δημητριάδος πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο  του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην πορεία του μακαριστού σχολάρχη του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση