Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.
Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη  από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε. και την Χ.Ε.Ν.

Η και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το ,  διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πν. Κέντρο  της  εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου θεολόγου, επίτιμου λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΧΕ  Τέα , που ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ  Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία.

 Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο μουσικός – συγγραφέας  Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο μουσικολόγος – μαέστρος Δημήτρης Νάνος.

 Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο  του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην του μακαριστού σχολάρχη του Εκκλησιαστικού Λυκείου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση