Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Παρουσίαση Συμβουλευτικού Οδηγού για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στην κατανόηση της εφηβείας
Παρουσίαση  Συμβουλευτικού Οδηγού για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στην κατανόηση της εφηβείας

Παρουσίαση Συμβουλευτικού Οδηγού για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στην κατανόηση της εφηβείας

Η του Συμβουλευτικού Οδηγού για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στην κατανόηση της εφηβείας, των Αντωνίου Πλαγερά και Αλεξίας Πηνελόπης Αβαγιανού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/4/2018 στην Αίθουσα Κινηματοθεάτρου Αχίλλειο στις 19:00.

Για το βιβλίο με τον τίτλο «Στηρίζοντας γονείς, εκπαιδευτικούς και στην κατανόηση της εφηβείας», θα μιλήσουν: ο μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνάτιος, η Ευαγγελία Γεράση παιδοψυχίατρος και ο Αντώνιος Αντωνίου υπ/νος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Σωκράτης Σαβελίδης διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και η Μαρία Χατζηελευθερίου διευθύντρια Παιδοψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής.

Ο Οδηγός

Το βιβλίο, αφορά έναν πρωτότυπο οδηγό επιβίωσης στην εφηβεία, για γονείς, εκπαιδευτικούς και για τα που βιώνουν τις ραγδαίες και τον οποίο εξέδωσαν ο και υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Αντώνης Πλαγεράς και η Δρ ψυχολογίας στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, Πηνελόπη- Αλεξία Αβαγιανού.

Τα προβλήματα που πραγματεύεται το εγχειρίδιο, αφορούν στον σχολικό εκφοβισμό και στον εθισμό στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν παραδείγματα περιπτώσεων προβληματικών συμπεριφορών που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει την τετραετία 2013- ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ενώ παρουσιάζονται συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν είτε τα παιδιά, είτε τους γονείς, είτε τους εκπαιδευτικούς για την επίλυση τέτοιων καταστάσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση