Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο
Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο

Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Ηλίας Παναγιώταρος για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Σκιάθο και Αλόννησο μέσω ερωτήσεώς τους.

Μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σκιάθου, πραγματοποίησαν εν μέσω κατάληψης, πορεία ς μέχρι το , απαιτώντας την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών, αφού κάθε μέρα το κουδούνι για σχόλασμα κρούει στις…. 10:30' το πρωί!

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ολοκληρωμένο εξάωρο μαθημάτων εξαιτίας της απουσίας καθηγητών, ενώ στο Γενικό χάνονται κάθε εβδομάδα 25 ώρες μαθημάτων. «Πρώτη προτεραιότητα σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, θα έπρεπε να είναι η αναβάθμιση της Εθνικής Παιδείας, με άμεσους, υπεύθυνους και συνεπείς χειρισμούς που δε θα δημιουργεί μαθητές δύο ταχυτήτων, αλλά απεναντίας θα προσφέρει ίσες και ποιοτικές ευκαιρείς σε όλους για μάθηση, μόρφωση και επιστημονική κατάρτιση», σημειώνουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές.

Επιπλέον ρωτούν το Υπουργείο Παιδείας τι προτίθεται να κάνει ώστε να αναλάβουν άμεσα , προκειμένου να καλυφθούν τα “κενά” δασκάλων και καθηγητών σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, χωρίς να χαθεί κι άλλος πολύτιμος διδακτικός χρόνος και πώς θα στελεχωθούν επαρκώς τα και που παρουσιάζουν επίσης πολλές κενές θέσεις. Τέλος ρωτούν με ποιο τρόπο θα μεριμνήσει για τους μαθητές/τριες που χρειάζονται ειδικούς διδασκάλους που θα υποστηρίξουν τις μαθησιακές ιδιαιτερότητές τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση