Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο
Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο

Παρέμβαση X.A. για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Σκιάθο και Αλόννησο

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Σκιάθο και Αλόννησο μέσω ερωτήσεώς τους.

Μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σκιάθου, πραγματοποίησαν εν μέσω κατάληψης, διαμαρτυρίας μέχρι το , απαιτώντας την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών, αφού κάθε μέρα το κουδούνι για σχόλασμα κρούει στις…. 10:30’ το πρωί!

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ολοκληρωμένο εξάωρο πρόγραμμα μαθημάτων εξαιτίας της απουσίας καθηγητών, ενώ στο Γενικό Λύκειο χάνονται κάθε εβδομάδα 25 ώρες μαθημάτων. «Πρώτη προτεραιότητα σε μια ευνομούμενη , θα έπρεπε να είναι η αναβάθμιση της Εθνικής Παιδείας, με άμεσους, υπεύθυνους και συνεπείς χειρισμούς που δε θα δημιουργεί μαθητές δύο ταχυτήτων, αλλά απεναντίας θα προσφέρει ίσες και ποιοτικές ευκαιρείς σε όλους για μάθηση, μόρφωση και επιστημονική κατάρτιση», σημειώνουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές.

Επιπλέον ρωτούν το Υπουργείο Παιδείας τι προτίθεται να κάνει ώστε να αναλάβουν άμεσα , προκειμένου να καλυφθούν τα “κενά” δασκάλων και καθηγητών σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, χωρίς να χαθεί κι άλλος πολύτιμος διδακτικός χρόνος και πώς θα στελεχωθούν επαρκώς τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία που παρουσιάζουν επίσης πολλές κενές θέσεις. Τέλος ρωτούν με ποιο τρόπο θα μεριμνήσει για τους μαθητές/τριες που χρειάζονται ειδικούς διδασκάλους που θα υποστηρίξουν τις μαθησιακές ιδιαιτερότητές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση