Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Παράδοση εξοπλισμού από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στη Διεύθυνση Β’\θμιας Εκπαίδευση Μαγνησίας 
Παράδοση εξοπλισμού από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στη Διεύθυνση Β’\θμιας Εκπαίδευση Μαγνησίας 

Παράδοση εξοπλισμού από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στη Διεύθυνση Β’\θμιας Εκπαίδευση Μαγνησίας 

Στη δωρεά εξοπλισμού προχώρησε το Τμήμ ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ  προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμις Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μετά το σχετικό της αίτημα, με στόχο την αποτελεσματικότερη δπεραίωση του έργου που αυτή επιτελεί επ' ωφελεία των ών και των εκπαιδευτικών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα, ένα γραφείο και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή προσέφερε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου , το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόπιν υπόδειξής της στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής του στη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της νευραλγικής, για το κοινωνικό  σύνολο, αυτής, Υπηρεσίας.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία  της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στο Βόλο, παρουσία της Υφυπουργού  Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή.

Τον εξοπλισμό παρέδωσε στον διευθυντή της Υπηρεσίας  Σωκράτη Σαβελίδη, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης του τελευταίου.

Κατά την παραλαβή του, ο κ. ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του εξοπλισμού και την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα της Υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα βοηθήσει στο έργο της Υπηρεσίας και στην γρήγορη δπεραίωση των καθημερινών ζητημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Μαγνησίας.

  Από την μεριά της η Υφυπουργός  Παιδείας και Θρησκευμάτων  Ζέττα Μακρή, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΑΧΕΠΑ για την ουσιαστική και αποτελεσματική, αυτή, κίνηση, ενίσχυσης και υποστήριξης του σημαντικού έργου και των υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται από την για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και των μαθητών του Νομού, εξήρε την πλούσια δραστηριότητα της ΑΧΕΠΑ και την μεγάλη κοινωνική ευθύνη, την οποία επιδεικνύει με τις πολυποίκιλες δράσεις υποβοήθησης των συμπολιτών μας που αυτή αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας με

Ο κ. Βελούδος , εκπροσωπώντας τα μέλη της τοπικής ΑΧΕΠΑ , υπογράμμισε ότι Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στέκεται αρωγός και ανταποκρίνεται σε  κάθε έκκληση για βοήθεια, ειδικά όταν προέρχεται από Υπηρεσίες, όπως είναι η  που με το έργο της συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση