Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πάνω από 300 διακριθέντες μαθητές της Μαγνησίας σε μαθηματικό διαγωνισμό
Πάνω από 300 διακριθέντες μαθητές της Μαγνησίας σε μαθηματικό διαγωνισμό

Πάνω από 300 διακριθέντες μαθητές της Μαγνησίας σε μαθηματικό διαγωνισμό

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δημοτικών σχολείων της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικά + Παιχνίδι», για παιδιά της Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου 2019 σε όλα τα σχολεία Πανελλαδικά. Από τους 2.300 συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες διακρίθηκαν συνολικά 307.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μ. (Κ. Καρτάλη & Ανθ. Γαζή), όπου θα απονεμηθούν μετάλλια, και βραβεία στους μαθητές.

Η τελετή θα διεξαχθεί σε δυο βάρδιες και συγκεκριμένα από τις 10:30-11:30 για τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και από τις 11:45 -12:45 για τους μαθητές της Ε΄ Δημοτικού.

Επίσης θα απονεμηθούν έπαινοι (στους μαθητές που έπονται στη βαθμολογία) και τιμητικές διακρίσεις (στους μαθητές που πρώτευσαν στο τμήμα τους) σε κάθε μονάδα ξεχωριστά κατά την λήξης της ς χρονιάς κάθε σχολείου.

Ο διευθυντής κάθε σχολείου, θα παραλάβει το φάκελο με αυτούς τους επαίνους και τις τιμητικές διακρίσεις στο Πνευματικό Κέντρο, για να τα απονείμει στη συνέχεια στους μαθητές του στο σχολείο του.

Τα ονόματα των αυτών θα αναρτηθούν στις 10/6/19 στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος eme-mag.gr

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους για την συμμετοχή τους και ιδιαιτέρως στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες εύχεται καλή συνέχεια στις μαθηματικές τους επι.

Σημειώνεται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών έγινε σύμφωνα με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων από δυο βαθμολογητές ως εξής: α) από τον δάσκαλο του σχολείου και έναν καθηγητή Μαθηματικών του Παραρτήματος ή β) από δυο καθηγητές Μαθηματικών του Παραρτήματος, για όσα γραπτά δεν βαθμολογήθηκαν από τους δασκάλους. Στη συνέχεια υπολογίσθηκε ο μέσος όρος των δυο βαθμολογιών ο οποίος ήταν και η τελική βαθμολογία του κάθε μαθητή.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το 9ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο και φέτος, στις 24-28 Ιουνίου 2019 και σχετικές πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του παραρτήματος μετά την τελετή απονομής.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση