Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ
Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

 Μαγνησίας και Λάρισας

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και Λάρισας ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση των  Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος -18.

Πρόκειται για Ποδηλασίας Γενικού Ατομικού Χρονομέτρου και Αντοχής.

Η σχετική συνδιοργάνωση ανατέθηκε από το έρευνας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το υπ αριθμ 52447/Δ5 (30-03-) έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας .

Την συνδιοργάνωση ανέλαβαν η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας  με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Ράμμου Ιωάννα και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Λάρισας με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Ζέρβα Κω/νο.

Καθοριστικής σημασίας παράγοντας για την επιτυχή έκβαση  της εν λόγω διοργάνωσης αποτελεί η συμμετοχή στην  οργανωτική των αγώνων του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας  Κοτρώνη Ιωάννη –προπονητή Ποδηλασίας  της Ολυμπιακής Ομάδας .

Οι Ατομικής Χρονομέτρησης Απόστασης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25.04. και ώρα 11:00 και ο Αγώνας Αντοχής Απόστασης  την ίδια ημέρα  στη 13:00 στην περιοχή Συκούριο Λάρισας σε πιστοποιημένο ποδηλατοδρόμιο. Ο τόπος συγκέντρωσης θα είναι το κτήριο προσκόπων επί της διαδρομής  Συκούριο – Όσσα – Χειμάδι – Ελεύθερο – ΤΕΜΚΑ – Παράδρομος Ε.Ο. Λάρισας – Συκούριο, αποστάσης 100 χλμ συνολικά (3 στροφές Χ 33,3 χλμ η κάθε στροφή).

Η ανάθεση της διοργάνωσης αυτής αποτελεί σημαντική των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και Λάρισας αφού πλέον αποδεικνύεται ότι η εμπιστοσύνη του Υπουργείου Παιδείας και των Αθλητικών Ομοσπονδιών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Θεσσαλικών Νομών είναι δεδομένη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

"Αλιεύοντας" την είδηση