Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ
Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

 ς και ς

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και ς ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση των  Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας ών και ριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. ς για το σχολικό έτος 2017-18.

Πρόκειται για αγώνες Ποδηλασίας Γενικού Ατομικού Χρονομέτρου και Αντοχής.

Η σχετική συνδιοργάνωση ανατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας έρευνας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το υπ αριθμ 52447/Δ5 (30-03-2018) έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας .

Την συνδιοργάνωση ανέλαβαν η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας  με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Ράμμου Ιωάννα και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Λάρισας με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Ζέρβα Κω/νο.

Καθοριστικής σημασίας παράγοντας για την επιτυχή έκβαση  της εν λόγω διοργάνωσης αποτελεί η συμμετοχή στην  οργανωτική των αγώνων του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας  Κοτρώνη Ιωάννη –προπονητή Ποδηλασίας  της ς Ομάδας .

Οι αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης Απόστασης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25.04.2018 και 11:00 και ο Αγώνας Αντοχής Απόστασης  την ίδια ημέρα  στη 13:00 στην περιοχή Συκούριο Λάρισας σε πιστοποιημένο ποδηλατοδρόμιο. Ο τόπος συγκέντρωσης θα είναι το κτήριο προσκόπων επί της διαδρομής  Συκούριο – Όσσα – Χειμάδι – Ελεύθερο – ΤΕΜΚΑ – Παράδρομος Ε.Ο. Λάρισας – Συκούριο, αποστάσης 100 χλμ συνολικά (3 στροφές Χ 33,3 χλμ η κάθε στροφή).

Η ανάθεση της διοργάνωσης αυτής αποτελεί σημαντική των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και Λάρισας αφού πλέον αποδεικνύεται ότι η εμπιστοσύνη του Υπουργείου Παιδείας και των Αθλητικών Ομοσπονδιών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Θεσσαλικών Νομών είναι δεδομένη.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση