Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ
Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και Επάλ

 Μαγνησίας και Λάρισας

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και Λάρισας ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση των  Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος 2017-18.

Πρόκειται για αγώνες Ποδηλασίας Γενικού Ατομικού Χρονομέτρου και Αντοχής.

Η σχετική συνδιοργάνωση ανατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας έρευνας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το υπ αριθμ 52447/Δ5 (30-03-2018) έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας .

Την συνδιοργάνωση ανέλαβαν η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας  με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Ράμμου Ιωάννα και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Λάρισας με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Ζέρβα Κω/νο.

Καθοριστικής σημασίας παράγοντας για την επιτυχή έκβαση  της εν λόγω διοργάνωσης αποτελεί η συμμετοχή στην  οργανωτική επιτροπή των αγώνων του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας  Κοτρώνη Ιωάννη –προπονητή Ποδηλασίας  της Ολυμπιακής Ομάδας .

Οι αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης Απόστασης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25.04.2018 και ώρα 11:00 και ο Αγώνας Αντοχής Απόστασης  την ίδια ημέρα  στη 13:00 στην περιοχή Συκούριο Λάρισας σε πιστοποιημένο ποδηλατοδρόμιο. Ο τόπος συγκέντρωσης θα είναι το κτήριο προσκόπων επί της διαδρομής  Συκούριο – Όσσα – Χειμάδι – Ελεύθερο – ΤΕΜΚΑ – Παράδρομος Ε.Ο. Λάρισας – Συκούριο, αποστάσης 100 χλμ συνολικά (3 στροφές Χ 33,3 χλμ η κάθε στροφή).

Η ανάθεση της διοργάνωσης αυτής αποτελεί σημαντική επιτυχία των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και Λάρισας αφού πλέον αποδεικνύεται ότι η εμπιστοσύνη του Υπουργείου Παιδείας και των Αθλητικών Ομοσπονδιών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Θεσσαλικών Νομών είναι δεδομένη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα, κανένας θάνατος - https://t.co/MZFjybp76h -

  • Πόλος έλξης  το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής - https://t.co/8euVxA7Tva -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τα ακίνητα του Υπερταμείου - https://t.co/BlR44ciKgj -

"Αλιεύοντας" την είδηση