Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Διεξήχθη, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020,  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων () στα τρία της , στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Οι προέρχονταν από εννέα και ήταν στον αριθμό 341. Από αυτούς εξετάστηκαν 303 και απουσίασαν 39 με ποσοστό συμμετοχής 88,86%.

Οι εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ενικών Λυκείων θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΛ με το Νέο Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι με το Παλαιό Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για τον Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο Μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση