Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Διεξήχθησαν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020,  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων () στα τρία της ΔΔΕ , στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Οι προέρχονταν από εννέα και ήταν στον αριθμό 341. Από αυτούς εξετάστηκαν 303 και απουσίασαν 39 με ποσοστό συμμετοχής 88,86%.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των με το Νέο θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι με το Παλαιό θα εξεταστούν στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για τον Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο Μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση