Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ΕΠΑΛ

Διεξήχθησαν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020,  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Οι υποψήφιοι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 341. Από αυτούς εξετάστηκαν 303 και απουσίασαν 39 με ποσοστό συμμετοχής 88,86%.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με το Νέο Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι με το Παλαιό Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για τον Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο Μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ψηφιακή αναλυτική καταγραφή των ορίων οικισμών του Πηλίου - https://t.co/iv3nHzIXkf -

  • Μνήμη Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου - https://t.co/xMDKSgKeKm -

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στη Θεσσαλονίκη ο στίβος της Νίκης Βόλου - https://t.co/AymXbYjMZ9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση