Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Π.Σ.Λ.: Όχι στον αποκλεισμό λογοθεραπευτών στη εκπαίδευση
Π.Σ.Λ.: Όχι στον αποκλεισμό λογοθεραπευτών στη εκπαίδευση

Π.Σ.Λ.: Όχι στον αποκλεισμό λογοθεραπευτών στη εκπαίδευση

 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (Π.Σ.Λ.) έχει καταθέσει πολλάκις  στην υπουργό και στην υφυπουργό Παιδείας, τις θέσεις και τις προτάσεις του σχετικά με τον ρόλο του λογοθεραπευτή στην .  Έχει παρέμβει, για την ιδιαιτέρως  άδικη κατανομή ως προς τον αριθμό  των πιστώσεων του κλάδου των λογοθεραπευτών ΠΕ21 που στην ουσία οδηγεί στον αποκλεισμό του κλάδου.

  Ο Π.Σ.Λ. στηρίζει την ΠΟΣΕΕΠΕΑ σχετικά με την φημολογούμενη κατανομή των 4.500 θέσεων στην   και καλεί το να στελεχώσει τις δομές του με όλες τις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού συμπεριλαμβανομένου και  των Λογοθεραπευτών ΠΕ21.

 Απαιτούν   να δοθούν στους διορισμούς όλες οι οργανικές θέσεις των , να ληφθούν άμεσα υπόψη στον υπολογισμό της κατανομής τα 1733 ορθώς καταγεγραμμένα οργανικά ΕΕΠ- ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και και  να υπολογιστούν οι αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ, , ΕΔΕΑΥ.

 Με τις ενέργειές του, το οδηγεί στην πράξη στην υποστελέχωση των δομών αυτών,   παραβλέποντας  πόσο αναγκαία είναι η επιστημονική γνώση και η εμπειρία του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού  συμπεριλαμβανομένου και  του λογοθεραπευτή.

Ο Π.Σ.Λ. καλεί τα μέλη του που υπηρετούν  στην και , να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΟΣΕΠΕΠΕΑ  και για τις οποίες έχουν ήδη ενημερωθεί. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση