Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Π. Ηλιόπουλος: «Δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα σιτίσεως τα Ειδικά Σχολεία Μαγνησίας»
Π. Ηλιόπουλος: «Δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα σιτίσεως τα Ειδικά Σχολεία Μαγνησίας»

Π. Ηλιόπουλος: «Δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα σιτίσεως τα Ειδικά Σχολεία Μαγνησίας»

Eρώτηση κατέθεσε ο Χρυσής Αυγής για το γεγονός ότι δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα σιτίσεως τα Ειδικά Σχολεία .

Στην ερώτηση αναφέρεται: “Κατάφωρη αδικία υφίστανται οι οικογένειες που έχουν με ειδικές ανάγκες στη Μαγνησία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ειδικά σχολεία δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων.

Μέσα στα δεκαοκτώ (18) δημοτικά σχολεία και Ν. Ιωνίας, όπου θα διανέμονται σχολικά γεύματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα Ειδικά Σχολεία, γεγονός που καταδεικνύει την έλλειψη κράτους πρόνοιας για τα που αντιμετωπίζουν νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία σε επικοινωνιακό επίπεδο συνεχώς επικαλείται έννοιες όπως «ανθρωπισμός», «» και εξαντλείται σε λεονταρισμούς υπέρ των ατόμων με , στην πράξη επιδεικνύει ωμή αναλγησία, μη μεριμνώντας για την ίση μεταχείριση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ως εκ τούτου, οι οικογένειες αυτές αναγκάζονται να αναζητούν χορηγούς ή να απευθύνονται στην Εκκλησία”.

Ο καλεί τα αρμόδια υπουργεία να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα σιτίσεως και τα Ειδικά Σχολεία , δεδομένης της σημασίας του γεύματος για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση