Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ορκωμοσία νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Ορκωμοσία νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Ορκωμοσία νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Με την ορκωμοσία οκτώ νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε η ένταξη στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Μαγνησίας 36 νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, οι οποίοι εντός των ημερών θα τοποθετηθούν σε σχολεία της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, τόσο στην Α’ περιοχή (ηπειρωτική περιοχή) όσο και στη Β’ Μαγνησίας (νησιωτική περιοχή), σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης (15 εκπαιδευτικοί), σε σχολεία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (16 εκπαιδευτικοί) και στο Μουσικό Σχολείο του Βόλου (5 εκπαιδευτικοί).

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε ενώπιον του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δρ. Σωκράτη Σαβελίδη, στελεχών της εκπαίδευσης και φίλων και συγγενών των νεοδιόριστων, σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευχή του αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιου Μήλτου, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  Ιγνατίου για το έργο τους, το οποίο θα συντελέσει στη δημιουργία μίας πνευματικής άνοιξης στους μαθητές τους.

Ακολούθησαν ομιλίες του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δρ. Σωκράτη Σαβελίδη και του οργανωτικού συντονιστή του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας δρ. Βασίλειου Κωτούλα, οι οποίοι ευχήθηκαν δύναμη και καλή προσφορά στους εκπαιδευτικούς, τονίζοντας τον ανθρωπιστικό και δημοκρατικό χαρακτήρα και περιεχόμενο του έργου τους και διαβεβαιώνοντάς τους για τη διάθεση τόσο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας όσο και του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας για πλήρη υποστήριξη στα καθήκοντά τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός των μελών του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, της προέδρου της ΕΛΜΕ,   Γιαννουλή Μαρίας , και του Σταύρου Κατσιούρα, οι οποίοι ενημέρωσαν τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς για τις συνδικαλιστικές αρχές και τους σκοπούς του εκπαιδευτικού κινήματος.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για εκπαιδευτικά και οικονομικά ζητήματα από την προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, Φασουράκη Ρηγώ  και την προϊσταμένη του Οικονομικού τμήματος της Δ.Δ.Ε,   Μπέα Ελένη.

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και θα αναλάβουν υπηρεσία ενώπιον των Διευθυντών των Σχολείων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση