Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»
Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»

Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»

Στις  16 και 17 Μαρτίου

 Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο ς διοργανώνει:

Α) Ομιλία του Καθηγητή Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βασίλη Κάλφα με θέμα: «Ο Κόσμος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο ) στις 19.00 το απόγευμα.

Β) Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων και Βραβείων των επιτυχόντων μαθητών στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, των υμνασίων και Λυκείων του Ν. .

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο ) στις 11.00 το πρωί.

Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές  των τάξεων Β΄, ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και για τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» & ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr

Την της Τελετής Απονομής θα προσφωνήσει ο Βασίλης Κάλφας, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., ο οποίος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμε μαθητές.

Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο ς και ιδιαιτέρως την κα Λαλιώτου για τη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση