Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»
Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»

Ομιλία Β. Κάλφα και τελετή απονομής από τη «Μαθηματική Εταιρεία»

Στις  16 και 17 Μαρτίου

 Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει:

Α) Ομιλία του Καθηγητή Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βασίλη Κάλφα με θέμα: «Ο Κόσμος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο Παπαστράτου) στις 19.00 το απόγευμα.

Β) Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων και Βραβείων των επιτυχόντων μαθητών στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Μαγνησίας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο Παπαστράτου) στις 11.00 το πρωί.

Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές  των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και για τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» & ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr

Την εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα προσφωνήσει ο Βασίλης Κάλφας, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., ο οποίος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμενους μαθητές.

Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως την κα Λαλιώτου για τη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων.

Είμαι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, ασκώ το επάγγελμα 23 χρόνια.Θέλω να πιστεύω πως η κρίση μου είναι αρκετά καλή, για να σας προσφέρω τα σημαντικά.. Κατέχω επίσης, πτυχίο εκπαιδευτικού Β'βάθμιας εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • "Πλημμύρισε" από κόσμο η παραλία του Βόλου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου - https://t.co/uwoLsDq5IT -

  • Λαμπρός ο εορτασμός του Ευαγγελισμού στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/tzY9XVlrej -

  • Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Φίλιππο Βέροιας - https://t.co/OA4mE5f02O -

"Αλιεύοντας" την είδηση