Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ
Ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Χωρίς προβλήματα διξάγονται σήμερα οι εξετάσεις των υποψηφίων στα ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές, ενώ τα βάσανα των εξεταζομένων ολοκληρώνονται την ερχόμενη Δευτερα 6 Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, διαγωνίζονται στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, εξετάζονται στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Φυτική Παραγωγή.

Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, στα δύο εξεταστικά κέντρα, από τους 74 υποψήφιους που εξετάζονται με το νέο σύστημα, παρουσιάστηκαν οι 63, ενώ δεν υπήρξε «διαρροή» για τους 11 υποψήφιους με το παλιό σύστημα, που παρουσιάστηκαν όλοι.

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (με το νέο σύστημα) που θα εξεταστούν στα μαθήματα των ηλεκτρικών μηχανών και της καλλιέργειας ανθοκομικών φυτών, ενώ οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα, εκτός από τα δύο προαναφερόμενα μαθήματα θα εξεταστούν στις αρχές οικονομικής θεωρίας ΙΙ, στις εγκαταστάσεις κλιματισμού και στην τεχνολογία εκτυπώσεων.

Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου πέφτει η αυλαία των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που εξετάζονται με το νέο σύστημα, στο μάθημα της Βιολογίας.

Επίσης, θα ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, με την εξέταση σε μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρευστή διπλωματία σε επικίνδυνο έδαφος - https://t.co/y4j5SgTAL3 -

  • Μαίνεται η πυρκαγιά στη Μεταμόρφωση - https://t.co/gvBnQJ7aMk -

  • Κων. Μαραβέγιας: Να ενταχθούν στον «Φιλόδημο» οι μελέτες για τη νομιμοποίηση λιμενικών υποδομών στο Νότιο Πήλιο… - https://t.co/Mhc02f4yCu -

"Αλιεύοντας" την είδηση