Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ
Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ

Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ

Χωρίς προβλήμτ διεξήχθησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ , στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 341. Από αυτούς εξετάστηκαν 301 και απουσίασαν 40, με ποσοστό συμμετοχής 88.27%.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Στοιχείων Μηχανών, Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ιστορίας Σύγχρονης ς.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ενικών Λυκείων θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΛ με το έο Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Υγείας και στο μάθημα της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογίας Γενικής Παιδείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση