Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ
Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ

Ομαλά εξελίχθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές των ΕΠΑΛ

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία της , στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι υποψήφιοι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 341. Από αυτούς εξετάστηκαν 301 και απουσίασαν 40, με ποσοστό συμμετοχής 88.27%.

Οι εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Στοιχείων Μηχανών, Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με το Νέο θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Υγείας και στο μάθημα της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογίας Γενικής Παιδείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

"Αλιεύοντας" την είδηση