Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, σε με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος, Περιφέρειας  Θεσσαλίας (Ε.), ολοκληρώνει τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για γονείς και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, είχαν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και αφορούσαν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους γονείς σε σχέση με τη των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι γονείς, σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και , στα ίδια τα .

Η 3η θεματική ενότητα, αφορά ως πρώτο θέμα ομιλίας, την «Εφηβεία: Οδηγίες διατροφής – Αλλαγές διατροφικής συμπεριφοράς» και ως δεύτερο τη «Διατροφή και άθληση στην εφηβεία», με ομιλητές την Μαρία Βλαχάβα, διατροφολόγο – διαιτολόγο, διδάκτωρ διατροφής στη και τον Παναγιώτη Ζήση, διαιτολόγο – διατροφολόγο, MSc.

Η , θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, και 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων), που είναι και υποστηρικτής της δράσης.

Στην τρίτη και τελευταία αυτή , καλούνται όλοι οι γονείς και εκπαιδευτικοί, που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα των συγκεκριμένων ηλικιών, επιθυμούν να θέσουν υπόψη των διατροφολόγων ερωτήματα, αλλά και να λάβουν γνώση για τα θέματα διατροφής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση