Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Ολοκληρώνεται ο κύκλος διατροφής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων /θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. , σε συνεργασία με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος, Περιφέρειας  Θεσσαλίας (Ε.), ολοκληρώνει τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, είχαν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και αφορούσαν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι , σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και διατροφή, στα ίδια τα .

Η 3η θεματική ενότητα, αφορά ως πρώτο θέμα ομιλίας, την «Εφηβεία: διατροφής – Αλλαγές διατροφικής συμπεριφοράς» και ως δεύτερο τη «Διατροφή και άθληση στην εφηβεία», με ομιλητές την Μαρία Βλαχάβα, διατροφολόγο – διαιτολόγο, διδάκτωρ διατροφής στη Δημόσια Υγεία και τον Παναγιώτη Ζήση, διαιτολόγο – διατροφολόγο, MSc.

Η εκδήλωση, θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) , (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων), που είναι και υποστηρικτής της δράσης.

Στην τρίτη και τελευταία αυτή εκδήλωση, καλούνται όλοι οι γονείς και , που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα των συγκεκριμένων ηλικιών, επιθυμούν να θέσουν υπόψη των διατροφολόγων ερωτήματα, αλλά και να λάβουν γνώση για τα θέματα διατροφής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση