Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

ι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 

Το Εκπιδευτικο Κέντρο Πληροφορικής και Ρομποτικής ΑΤΟΜ σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εκτοξεύσουν την ομάδα των Διαγαλαξιακών σε τελικό Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Οι Διαλαγαξιακοί Αργοναύτες διαγωνίστηκαν στον προκριματικό δαιγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε από την FLL Greece σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο ς. Ο έλαβε χώρα στον θόλο του Πανεπιστημίου το Σάββατο 2/2 με την συμμετοχή 11 ομάδων από όλη την . Η ομάδες διαγωνίστηκαν με θέμα το διάστημα σε μια άκρως πετυχημένη από άποψης οργάνωση εκδήλωση. Τα παιδιά χάρηκαν με την ψύχη τους και έσωσαν ραντεβού με τις υπόλοιπες ομάδες στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθει στην Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Μαρτίου.

Οι ομάδα των Διαγαλαξιακών αποτελείται από τους Τζαναβάρας ρηγόρης, Ζαφειριάδη Εύα, Ασπρούδη Φιλίτσα, Καραφέρης Βασίλης, Βίγκλα Ηλέκτρα, Τάσιος Γιώργος και Αλεξάνδρα Νέου. Υπεύθυνοι της ομάδας είναι η Μαριαλένα Κουκουβίνου και ο Φαρμάκης Θρασύβουλος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση