Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 

Το Εκπαιδευτικο Κέντρο Πληροφορικής και Ρομποτικής ΑΤΟΜ σε με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εκτοξεύσουν την ομάδα των Διαγαλαξιακών Αργοναυτών σε τελικό Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Οι Διαλαγαξιακοί Αργοναύτες διαγωνίστηκαν στον προκριματικό δαιγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε από την FLL Greece σε με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ο έλαβε χώρα στον θόλο του Πανεπιστημίου το Σάββατο 2/2 με την συμμετοχή 11 ομάδων από όλη την Θεσσαλία. Η ομάδες διαγωνίστηκαν με θέμα το διάστημα σε μια άκρως πετυχημένη από άποψης οργάνωση εκδήλωση. Τα παιδιά χάρηκαν με την ψύχη τους και έσωσαν ραντεβού με τις υπόλοιπες ομάδες στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθει στην Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Μαρτίου.

Οι ομάδα των Διαγαλαξιακών Αργοναυτών αποτελείται από τους Τζαναβάρας Γρηγόρης, Ζαφειριάδη Εύα, Ασπρούδη Φιλίτσα, Καραφέρης Βασίλης, Βίγκλα Ηλέκτρα, Τάσιος Γιώργος και Αλεξάνδρα Νέου. Υπεύθυνοι προπονητές της ομάδας είναι η Μαριαλένα Κουκουβίνου και ο Φαρμάκης Θρασύβουλος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση