Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Οι Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες στον τελικό Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 

Το Εκπαιδευτικο Κέντρο Πληροφορικής και Ρομποτικής ΑΤΟΜ σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εκτοξεύσουν την ομάδα των Διαγαλαξιακών Αργοναυτών σε τελικό Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Οι Διαλαγαξιακοί Αργοναύτες διαγωνίστηκαν στον προκριματικό δαιγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε από την FLL Greece σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στον θόλο του Πανεπιστημίου το Σάββατο 2/2 με την συμμετοχή 11 ομάδων από όλη την Θεσσαλία. Η ομάδες διαγωνίστηκαν με θέμα το διάστημα σε μια άκρως πετυχημένη από άποψης οργάνωση εκδήλωση. Τα παιδιά χάρηκαν με την ψύχη τους και έσωσαν ραντεβού με τις υπόλοιπες ομάδες στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθει στην Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Μαρτίου.

Οι ομάδα των Διαγαλαξιακών Αργοναυτών αποτελείται από τους Τζαναβάρας Γρηγόρης, Ζαφειριάδη Εύα, Ασπρούδη Φιλίτσα, Καραφέρης Βασίλης, Βίγκλα Ηλέκτρα, Τάσιος Γιώργος και Αλεξάνδρα Νέου. Υπεύθυνοι προπονητές της ομάδας είναι η Μαριαλένα Κουκουβίνου και ο Φαρμάκης Θρασύβουλος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της ημερομηνίας για την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών ζητά το ΤΕΕ Μαγνησίας - https://t.co/uWLOZ3HQbe -

  • Θανάτωση νεαρού φλαμίνγκο στον Τεχνητό Υγρότοπο του Ταμιευτήρα της Κάρλας - https://t.co/i12VxCKUuU -

  • Τηλεφωνική επικοινωνία με Στόλτενμπεργκ και φον ντερ Λάιεν θα έχει σήμερα ο Ερντογάν - https://t.co/8eW2RpKHyB -

"Αλιεύοντας" την είδηση