Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία  
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία   

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία  

Προχωρά σε ενέργειες νβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Με διαχρονική προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και τις ευκαιρίες ς, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στη βελτίωση των υποδομών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς στην Μαγνησία.

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει τη λειτουργική αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου με στόχο να προσφέρει ένα πιο και ασφαλές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ειδικότερα, ο Όμιλος αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου. Παράλληλα, καλύπτει την αναβάθμιση του φωτισμού στις αίθουσες διδασκαλίας. Με αυτό τον τρόπο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμβάλλει στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας των περισσότερων από 100 μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

«Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της σχολικής μονάδας, την οποία κλήθηκα να υπηρετήσω από τη θέση της Διευθύντριας, ήταν μία από τις προτεραιότητες που θέσαμε ως σύλλογος διδασκόντων. Η τοποθέτηση πέργκολας θα βοηθούσε ουσιαστικά προστατεύοντας τους μαθητές από τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα η παλαιότητα των φωτιστικών σωμάτων στις αίθουσες διδασκαλίας καθιστούσαν αδύνατη την διδασκαλία όταν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος.

Ο σύλλογος διδασκόντων απευθύνθηκε σε εταιρίες της ευρύτερης περιοχής του σχολείου και η ανταπόκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν άμεση. Πιστεύουμε με τις που έγιναν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των μαθητών μας. Δεν εφησυχάζουμε, στοχεύουμε στην επέκταση της πέργκολας και στις υπόλοιπες δύο αίθουσες, στην αγορά 3 προβολικών για να καλύψουμε τις ανάγκες διδασκαλίας όλων των τάξεων του σχολείου, καθώς και στην αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτική στους μαθητές μας μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον» δήλωσε η Ζωή Γεροστάθη, διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

Ο Μιχάλης Βλάχος, διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ανέφερε σχετικά: «Πιστεύουμε στη νέα γενιά και θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, καλύτερες και ασφαλέστερες σχολικές υποδομές, καθώς και περισσότερες ευκαιρίες ς γνώσεων και δεξιοτήτων. Έτσι, με ανταποκριθήκαμε στις ουσιαστικές ανάγκες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση της σχολικής καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση