Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία  
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία   

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά στην Μαγνησία  

Προχωρά σε ενέργειες αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Με διαχρονική προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στη βελτίωση των υποδομών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς στην .

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει τη λειτουργική αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου με στόχο να προσφέρει ένα πιο φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ειδικότερα, ο Όμιλος αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του σχολείου. Παράλληλα, καλύπτει την αναβάθμιση του φωτισμού στις αίθουσες διδασκαλίας. Με αυτό τον τρόπο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμβάλλει στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας των περισσότερων από και εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

«Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της σχολικής μονάδας, την οποία κλήθηκα να υπηρετήσω από τη θέση της Διευθύντριας, ήταν μία από τις προτεραιότητες που θέσαμε ως σύλλογος διδασκόντων. Η τοποθέτηση πέργκολας θα βοηθούσε ουσιαστικά προστατεύοντας τους μαθητές από τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα η παλαιότητα των φωτιστικών σωμάτων στις αίθουσες διδασκαλίας καθιστούσαν αδύνατη την διδασκαλία όταν ο ήταν συννεφιασμένος.

Ο σύλλογος διδασκόντων απευθύνθηκε σε εταιρίες της ευρύτερης περιοχής του σχολείου και η ανταπόκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν άμεση. Πιστεύουμε με τις παρεμβάσεις που έγιναν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των μας. Δεν εφησυχάζουμε, στοχεύουμε στην επέκταση της πέργκολας και στις υπόλοιπες δύο αίθουσες, στην αγορά 3 προβολικών για να καλύψουμε τις ανάγκες διδασκαλίας όλων των τάξεων του σχολείου, καθώς και στην αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτική στους μαθητές μας μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον» δήλωσε η Ζωή Γεροστάθη, διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς.

Ο Μιχάλης Βλάχος, διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ανέφερε σχετικά: «Πιστεύουμε στη νέα γενιά και θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για ισότιμη πρόσβαση στην , καλύτερες και ασφαλέστερες σχολικές , καθώς και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων. Έτσι, με χαρά ανταποκριθήκαμε στις ουσιαστικές ανάγκες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση της σχολικής καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση