Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ο «Εσταυρωμένος» στηρίζει και τα σχολεία της περιοχής
Ο «Εσταυρωμένος» στηρίζει και τα σχολεία της περιοχής

Ο «Εσταυρωμένος» στηρίζει και τα σχολεία της περιοχής

Με πρωτοβουλία του Σ.Σ.Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και την πολύτιμη του π. Βαΐου Τακούμη, εφημερίου του  Ναού Βόλου, ανακαινίστηκαν δύο σχολικές αίθουσες, του Γυμνασίου της Νεαπόλεως Βόλου.
Συγκεκριμένα, ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, πρόεδρος του Δ.Σ. ενημερώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος κρατικής υπηρεσίας της περιοχής, πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει άμεση ανάγκη να ανακαινιστούν κάποιες αίθουσες.
Κινητοποιήθηκε άμεσα ο Σύλλογος και έστειλε στο σχολείο τέσσερις άνδρες (άνεργους), οι οποίοι σε μία ημέρα ανακαίνισαν και τις δύο αίθουσες.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν (χρώματα κ.ά.) ήταν χορηγία του Ιερού Ναού Νεαπόλεως.
Αυτό το πρόγραμμα στήριξης ανέργων, αποφυλακισμένων, αστέγων κ.άλ.,  που υλοποιεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, είχε ως την στήριξη πολλών δημόσιων φορέων, καθώς, με τον τρόπο αυτό, πραγματοποιήθηκαν εργασίες μερικής ανακαίνισης στο χώρο τους.
Μέχρι σήμερα, συνεργάστηκαν με τον “Ε” οι εξής υπηρεσίες: Μητρόπολη Δημητριάδος, Βόλου, Ελληνική Αστυνομία, Κεντρικό Βόλου, Πυροσβεστική, Βόλου, Σχολεία, Ιεροί Ναοί, Ενοριακά εστιατόρια κ.άλ.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση