Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222
Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222

Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222

Σύμφων με τ προβλεπόμενα στην υπ' αριθμ. 136882/ΓΔ4/09-10-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σταχτέας,  λαμβάνοντας υπόψη του τις εισηγήσεις των διευθυντών των σχολείων αρμοδιότητας Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας,  καθώς και τις προτιμήσεις των και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας πρότεινε στο Υ.ΠΑΙ.Θ και τους ενδιαφερόμε Δήμους τις παρακάτω μεταβολές στις της Μαγνησίας.

Οι μεταβολές έχουν  ως εξής:

  • Την αυτόνομη λειτουργία του ΣΚΙΑΘΟΥ από το επόμενο σχολικό έτος καθώς και την προσθήκη του Τομέα «Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας». Υπενθυμίζεται ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος το Σκιάθου λειτουργεί ως παράρτημα του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου με τον Τομέα «Διοίκησης και Οικονομίας» στον οποίο προτάθηκε για τη νέα χρονιά η ίδρυση των εξής τεσσάρων νέων ειδικοτήτων:

1. «Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών»

2. «Υπαλλήλων Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού»

3. «Υπαλλήλων Εμπορίας και Διαφήμισης»

4. «Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό»

  • Την ίδρυση της ειδικότητας «Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών» του Τομέα «Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ ΒΕΛΕΣΤΙΟΥ
  • Την ίδρυση των εξής τριών νέων Ειδικοτήτων στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου:

1. «Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

2. «Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ» του Τομέα Πληροφορικής

3. «Συντήρησης Έργων Τέχνης-Αποκατάστασης» του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών

  • Η ίδρυση (επαναλειτουργία) των Λυκειακών Τάξεων στο στο οποίο έως το 2011 λειτουργούσαν Λυκειακές Τάξεις οπότε και καταργήθηκαν.

  • Η ανάκληση της υπ' αρ. πρωτ. 71327/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575 τ.Β), Υπουργικής Απόφασης κατάργησής του ΓΕΛ Καναλίων, ώστε να μην απαιτείται κάθε χρόνο η αναστολή της κατάργησής του και να διασφαλιστεί η μελλοντική απρόσκοπτη λειτουργία του ΓΕΛ Καναλίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση