Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222
Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222

Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2021-20222

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ' αριθμ. 136882/ΓΔ4/09-10-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας,  λαμβάνοντας υπόψη του τις εισηγήσεις των διευθυντών των σχολείων αρμοδιότητας Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας,  καθώς και τις προτιμήσεις των μαθητών και τις ανάγκες της τοπικής ς εργασίας πρότεινε στο Υ.ΠΑΙ.Θ και τους ενδιαφερόμε Δήμους τις παρακάτω μεταβολές στις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας.

Οι μεταβολές έχουν  ως εξής:

  • Την αυτόνομη λειτουργία του ΕΠΑΛ ΣΚΙΑΘΟΥ από το επόμενο καθώς και την προσθήκη του Τομέα «Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας». Υπενθυμίζεται ότι κατά το τρέχον το λειτουργεί ως παράρτημα του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου με τον Τομέα «Διοίκησης και Οικονομίας» στον οποίο προτάθηκε για τη νέα χρονιά η ίδρυση των εξής τεσσάρων νέων ειδικοτήτων:

1. «Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών»

2. «Υπαλλήλων Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού»

3. «Υπαλλήλων Εμπορίας και Διαφήμισης»

4. «Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό»

  • Την ίδρυση της ς «Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών» του Τομέα «Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
  • Την ίδρυση των εξής τριών νέων Ειδικοτήτων στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου:

1. «Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

2. «Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ» του Τομέα Πληροφορικής

3. «Συντήρησης Έργων ς-Αποκατάστασης» του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών

  • Η ίδρυση (επαναλειτουργία) των Λυκειακών Τάξεων στο Ευξεινούπολης στο οποίο έως το 2011 λειτουργούσαν Λυκειακές Τάξεις οπότε και καταργήθηκαν.

  • Η ανάκληση της υπ' αρ. πρωτ. 71327/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575 τ.Β), Υπουργικής Απόφασης κατάργησής του Καναλίων, ώστε να μην απαιτείται κάθε χρόνο η αναστολή της κατάργησής του και να διασφαλιστεί η μελλοντική απρόσκοπτη λειτουργία του Καναλίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση