Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Με επιτυχία ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός
Με επιτυχία ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός

Με επιτυχία ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός

Και ο 8ος Τοπικός για την Α΄ Γυμνασίου

 Ευχαριστήρια επιστολή με αφορμή τον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό και τον 8ο Τοπικό Διαγωνισμό για την Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ 2018», έδωσε στη δημοσιότητα, η Διοικούσα  Επιτροπή της Ε.Μ.Ε. – Παράρτημα Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται, «το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας & ο 8ος Τοπικός Διαγωνισμός για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ 2018». Στο Ν. Μαγνησίας λειτούργησαν 4 εξεταστικά κέντρα στο 1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, στο Λύκειο Σκοπέλου και στο Παράρτημα Ε.Κ.Κ.Ν. του 6ου Γυμνασίου Βόλου και συμμετείχαν συνολικά 620 Μαθητές όλων των τάξεων.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και καταρχάς να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή όπως και τους καθηγητές τους που τους βοηθούν και τους προετοιμάζουν.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Βόλου για την οικονομική αρωγή στο έργο της και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο παιδείας και πολιτισμού Κα Κότογλου Δέσποινα, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου κ. Γαλάτη Απόστολο. Επίσης ευχαριστεί το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη, τη Φασουράκη Ρ., Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, τους Αγγελακόπουλο Κ. και  Κατσικλή Ι., καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης  Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου Κουτσερή Ηλία και την πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Μαγνησίας Βεδουρά Ι.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τους Προέδρους και Διευθυντές των Εξεταστικών Κέντρων τους Καραφέρη Ιωάννη, Λοντρίδου Παρασκευή, Χατζηαυγουστίδη Νικόλαο, Καπραβέλου Αλεξία και Χατζηπλή Αναστασία που πρόθυμα συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Επίσης τους συναδέλφους που βοήθησαν στην επιτήρηση: α) Για το εξεταστικό κέντρο του Βόλου: Γαϊτανά Κ., Μεταξά Ι., Μπάρδα Χρ., Κοντονίνα Α., Σαμαρά Ε., Λουφόπουλο Γ., Γιαλίδη Γ., Γιατρομανωλάκη Α., Δημητρακοπούλου Γ., Ζιώγα Χρ., Καραγιώργου Α., Διαμαντή Ε., Μάνο Π., Μακρόπουλο Α., Μπουρόπουλο Α., Μπλατσή Δ., Κουλορίζο Θ., Νιμπή Μ., Χάδου Χρ., Σωτηροπούλου Β., Ανδρίτσο Β., Ράπτη Γ.,  Κομνιανό Κ., Ράγκο Ευ., Γκαραγκάνη Λ.,  και τους επίτιμους Νικολουδάκη Π., Δημόπουλο Σπ., Καρανίκα Θ., Κομνό Κ., β) για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Καλλέ Χρ., Καλτσά Απ., Γρηγορόπουλο Ι., Τζαφλέρη Χρ., Κωνσταντέλια Ευμ., Φούντα Γ., Τσακίρη Δ., Τσαμανή Ελ., Χατζηπλή Μ., γ) για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου: Σοφικίτη Α., Μολοχά Θ., Παπαχρήστο Η., Χαρίτωνος Κ. και δ) για το εξεταστικό κέντρο Ε.Κ.Κ.Ν.: Φόβο Ι.

Επίσης ευχαριστίες δίνονται και στο προσωπικό της καθαριότητας και των κυλικείων των σχολείων που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Β΄ Φάση του Διαγωνισμού ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στα ίδια εξεταστικά κέντρα και η Τελετή Απονομής των Βραβείων και Μεταλλίων των Επιτυχόντων Μαθητών στους διαγωνισμούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 11.00 π.μ.»

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση