Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής
Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Σε μία περίοδο έντονης ς, όπου οι επιδόσεις των Ελλήνων όπως προκύπτουν από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης * είναι χαμηλές, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Φ) συνεχίζει το έργο της για την προώθηση και τον εκσυγχρονισμό της ς Επιστήμης εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του 5ου Πανελλήνιθου Μαθητικού Διαγωνισμού 2017 για μαθητές Γυμνασίου και του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού ς 2017 για μαθητές Γενικού Λυκείου .ΘΕΜΑ: «27ος Γενικού Λυκείου.

Ο διαγωνισμός αφορά σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας , δημόσια και ιδιωτικά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Και οι μαθητές του Δημοτικού

Στο μεταξύ την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ξεκινά η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Ε και ΣΤ Δημοτικού, η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου με το τελικό στάδιο των εξετάσεων που θα δώσουν οι μαθητές.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο http://www.eef.gr

* διεθνές για την αξιολόγηση των που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΟΟΣΑ με κύριο στόχο να αξιολόγηθεί το εύρος γνώσεων και οι δεξιότητες των μαθητών που βρίσκονται στο τέλος της υποχρεωτικής τους εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση