Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής
Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Μαθητές απ’ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Σε μία περίοδο έντονης κρίσης, όπου οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών όπως προκύπτουν από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA * είναι χαμηλές, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) συνεχίζει το έργο της για την και τον εκσυγχρονισμό της Φυσικής Επιστήμης εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του 5ου Πανελλήνιθου Μαθητικού Διαγωνισμού για υμνασίου και του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής για ενικού Λυκείου .ΘΕΜΑ: «27ος Φυσικής Γενικού Λυκείου.

Ο διαγωνισμός αφορά σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας , δημόσια και ιδιωτικά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Και οι μαθητές του Δημοτικού

Στο μεταξύ την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ξεκινά η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Ε και ΣΤ Δημοτικού, η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου με το τελικό στάδιο των εξετάσεων που θα δώσουν οι μαθητές.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο http://www.eef.gr

*PISA διεθνές πρόγραμμα για την αξιολόγηση των μαθητών που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του με κύριο στόχο να αξιολόγηθεί το εύρος γνώσεων και οι δεξιότητες των μαθητών που βρίσκονται στο τέλος της υποχρεωτικής τους ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση