Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης
Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Τ θέμτα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τέθηκαν σήμερα σε συνάντηση που είχε η αντιπεριφερειάρχης  με τον διευθυντή Γ. Πολύζο και το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης.

Η κ. Κολυνδρίνη συζήτησε το θέμα της μεταστέγασης της Πρωτοβάθμιας, που εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από το επί της οδού Γ. Καρτάλη-Κοραή, που στεγαζόταν εκεί , στο μικρό Καπνού επί της οδού Ανθίμου Γαζή.

Το μικρό κτίριο Καπνού έχει ισόγειο και δύο ορόφους συνολικού εμβαδού 360 τετραγωνικών μέτρων, ενώ μαζί με το πάρκινγκ και τους κοινόχρηστους χώρους αγγίζει τα 500 τετραγωνικά μέτρα.

Από τη μεταστέγαση το Δημόσιο γλίτωσε την πληρωμή σημαντικών χρηματικών ποσών αφού το μηνιαίο ενοίκιο ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ, ενώ στο κτίριο Καπνού δεν πληρώνει τίποτα.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στο κτίριο, κοπιάζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τόσο ευαίσθητη ηλικία των παιδιών που φοιτούν στην . Τους εξασφαλίσαμε τις καλύτερες συνθήκες για την εργασία τους.  Το έχει διπλή σημασία, διότι αξιοποιείται ένα κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που δημιουργούσε περιβαλλοντική  ρύπανση, ενώ απέκτησε μόνιμη στέγη η Μαγνησίας. Αξιοποιήθηκε το κτίριο και έγινε επένδυση πάνω από 100.000 € «, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση