Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης
Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τέθηκαν σήμερα σε που είχε η αντιπεριφερειάρχης  με τον διευθυντή Γ. Πολύζο και το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης.

Η κ. Κολυνδρίνη συζήτησε το θέμα της μεταστέγασης της Πρωτοβάθμιας, που εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από το επί της οδού Γ. Καρτάλη-Κοραή, που στεγαζόταν εκεί , στο μικρό Καπνού επί της οδού Ανθίμου Γαζή.

Το μικρό Καπνού έχει ισόγειο και δύο ορόφους συνολικού εμβαδού 360 τετραγωνικών μέτρων, ενώ μαζί με το πάρκινγκ και τους κοινόχρηστους χώρους αγγίζει τα 500 τετραγωνικά .

Από τη μεταστέγαση το Δημόσιο γλίτωσε την πληρωμή σημαντικών χρηματικών ποσών αφού το μηνιαίο ξεπερνούσε τις 3.000 , ενώ στο κτίριο Καπνού δεν πληρώνει τίποτα.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στο κτίριο, κοπιάζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τόσο ευαίσθητη ηλικία των παιδιών που φοιτούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τους εξασφαλίσαμε τις καλύτερες συνθήκες για την εργασία τους.  Το έχει διπλή σημασία, διότι αξιοποιείται ένα κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που δημιουργούσε περιβαλλοντική  , ενώ απέκτησε μόνιμη στέγη η . Αξιοποιήθηκε το κτίριο και έγινε επένδυση πάνω από 100.000 € «, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση