Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης
Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης

Τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τέθηκαν σήμερα σε συνάντηση που είχε η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον διευθυντή Γ. Πολύζο και το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης.

Η κ. Κολυνδρίνη συζήτησε το θέμα της μεταστέγασης της Πρωτοβάθμιας, έργο που εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από το κτίριο επί της οδού Γ. Καρτάλη-Κοραή, που στεγαζόταν εκεί 20 χρόνια, στο μικρό κτίριο Καπνού επί της οδού Ανθίμου Γαζή.

Το μικρό κτίριο Καπνού έχει ισόγειο και δύο ορόφους συνολικού εμβαδού 360 τετραγωνικών μέτρων, ενώ μαζί με το πάρκινγκ και τους κοινόχρηστους χώρους αγγίζει τα 500 τετραγωνικά μέτρα.

Από τη μεταστέγαση το Δημόσιο γλίτωσε την πληρωμή σημαντικών χρηματικών ποσών αφού το μηνιαίο ενοίκιο ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ, ενώ στο κτίριο Καπνού δεν πληρώνει τίποτα.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στο κτίριο, κοπιάζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τόσο ευαίσθητη ηλικία των παιδιών που φοιτούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τους εξασφαλίσαμε τις καλύτερες συνθήκες για την εργασία τους.  Το έργο έχει διπλή σημασία, διότι αξιοποιείται ένα κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που δημιουργούσε περιβαλλοντική  ρύπανση, ενώ απέκτησε μόνιμη στέγη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας. Αξιοποιήθηκε το κτίριο και έγινε επένδυση πάνω από 100.000 € «, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας - https://t.co/q8KWAJbBf0… -

  • Σύλληψη αλλοδαπού στην Σκιάθο για #πλαστογραφία #πλαστογραφία - https://t.co/SqTjvCY7wj -

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

"Αλιεύοντας" την είδηση