Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Λειτουργία τμημάτων Φροντιστηρίου της Λαϊκής Αλληλεγγύης σωματείων του Βόλoυ
Λειτουργία τμημάτων Φροντιστηρίου της Λαϊκής Αλληλεγγύης  σωματείων του Βόλoυ

Λειτουργία τμημάτων Φροντιστηρίου της Λαϊκής Αλληλεγγύης σωματείων του Βόλoυ

Κοινή πρωτοβουλία για τη λειτουργία δωρεάν Φροντιστηρίου Λαϊκής Αλληλεγγύης με μαθήματα για όλων των τάξεων Γυμνασίου – Λυκείου που χρειάζονται ενίσχυση και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ανέλαβαν τα Σωματεία: Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου και Χάρτου Μαγνησίας, Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών-ών Μαγνησίας, Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, Σωματείο Εργαζομένων Λεβεντέρη, Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Σύλλογος Συνταξιούχων Μαγνησίας.

Για το λόγο αυτό Καλούν τις λαϊκές οικογένειες της πόλης που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων των παιδιών τους να γραφτούν στο Φροντιστήριο Λαϊκής Αλληλεγγύης το επόμενο διάστημα.

Οι συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 16/10 στο τηλέφωνο 6938297371 και στα Σωματεία.

“Το Φροντιστήριο της Λαϊκής Αλληλεγγύης δεν μπαίνει στη λογική της “φιλανθρωπίας” και του “εθελοντισμού” που θέλουν να συμβιβάσουν το λαό με τη φτώχεια και την εξαθλίωσή του.

Η πρωτοβουλία αυτή των Σωματείων είναι ενταγμένη στον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών των εργαζομένων, για ουσιαστικής προστασίας των ανέργων και για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

Όλοι αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσχέρειες. Η δύναμή μας είναι στη συλλογική και την αλληλεγγύη” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση