Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Λήγει 21 Σεπτεμβρίου η προθεσμία εγγραφών στα ΕΠΑΛ
Λήγει 21 Σεπτεμβρίου η προθεσμία εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Λήγει 21 Σεπτεμβρίου η προθεσμία εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Το ενημερώνει τους ενδιφερόμε ότι η προθεσμί για τις εγγραφές και μετεγγραφές ών και μαθητριών σε οποιαδήποτε τάξη των ημερήσιων και εσπερινών λήγει στις 21 Σεπτεμβρίου 24:00.

Πιο αναλυτικά, ξεκίνησαν χτες και θα συνεχιστούν, έως και την 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 24:00, οι κατ' εξαίρεση εγγραφές, ενώ, από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 24:00, θα «τρέξουν» οι εκπρόθεσμες εγγραφές στα .

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr). Όσοι και όσες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο σχολείο την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής – δήλωση προτίμησης για εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή, μπορούν να προσέρχονται σε αυτό, καθημερινά, κατά τις ώρες 19:00 – 22:30.

Ο μαθητής/-τρια ή ο/η κηδεμόνας θα πρέπει να έχει μαζί του/της:
1. Τους κωδικούς
2. Μια ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), στην οποία να έχει πρόσβαση

Όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, αλλά αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς , μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.
Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι στο σχολείο λειτουργούν οι τομείς:

2. Πληροφορικής
3. Εφαρμοσμένων Τεχνών

Για περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες, το σχολείο λειτουργεί, στο κέντρο του Βόλου, στο «Καρτάλειο Διδακτήριο», οδός Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421 0 38 211 και η ιστοσελίδα μας είναι: http://2epal-esp-volou.mag.sch.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση