Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Με λεωφορεία και δωρεάν η μεταφορά μαθητών στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου
Με λεωφορεία και δωρεάν η μεταφορά μαθητών στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

Με λεωφορεία και δωρεάν η μεταφορά μαθητών στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

 Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδης

Με και δωρεάν θα γίνεται η μεταφορά των μαθητών στο 10ο Βόλου, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδης, αναφερόμενος στην επίλυση του προβλήματος της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών του 10ου Γυμνασίου Βόλου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι γνωστό το κρίσιμο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι μαθητές του 10ου Γυμνασίου Βόλου, σχετικά με τη μετακίνησή τους από διαδρομή εντελώς ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους πεζούς και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Απόπειρες επίλυσης του προβλήματος πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένα από τους διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων της Σχολικής Μονάδας, στα πάνω από δέκα χρόνια λειτουργίας του σχολείου.

Τελευταία προσπάθεια αποτέλεσε η σύσκεψη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , της Διεύθυνσης του σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων με αρμόδιους .

Η σύσκεψη αποσκοπούσε στον προσδιορισμό μεσοπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης επίλυσης του προβλήματος και, κυρίως, στον προσδιορισμό άμεσης λύσης του.

Η Δ.Δ.Ε. , με μεγάλη ανακοινώνει στους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του σχολείου ότι η άμεση λύση, η οποία προτάθηκε στη συγκεκριμένη σύσκεψη, έχει επιτευχθεί.

Έτσι από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου οι μαθητές του σχολείου οι οποίοι διαμένουν τόσο στη συνοικία Αγίων Αναργύρων, όσο και στην περιοχή Διμηνίου, θα μεταφέρονται δωρεάν, ασφαλώς και άνετα από συγκοινωνιακά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι μαθητές, οι γονείς και κηδεμόνες θα ενημερωθούν επακριβώς για τις ώρες διέλευσης και στάσης των μέσων μαζικής μεταφοράς από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Με βάση τη συγκεκριμένη εξεύρεση λύσης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει την ικανοποίησή της και συγχαίρει θερμά όλους τους εμπλεκόμενους οι οποίοι συνήργησαν στην εξεύρεσή της. Έτσι συγχαίρει τη διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας Δανιηλίδου Κυριακή και τον  Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, τους προηγούμενους Διευθυντές  Πολυχρονόπουλο Παντελή και Πανταζοπούλου Κωνσταντινιά, την και Κηδεμόνων Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου Βόλου, τον διοικητή Θ. Κουλούρη και τον Υποδιοικητή,  Π. Αντάρα, της Τροχαίας του Βόλου και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Διμηνίου,  Ι. Στρούγκη.

Επιπλέον, εκφράζει  την αμέριστη ικανοποίηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για τη συμμετοχή και συνεισφορά του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παραρτήματος Μαγνησίας και ιδιαίτερα της προέδρου,  Αθανασίας Καπούλα, και της προέδρου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας,  Ελένης Μαργαρίτη, οι οποίες συνεισέφεραν τα μέγιστα στις διαδικασίες εξεύρεσης λύσης, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της πολιτείας και των πολιτών στους επιστήμονες μηχανικούς.

Τονίζεται  ότι η όλη διαδικασία απέδειξε, για ακόμη μια φορά, ότι η συλλογική προσπάθεια αποτελεί πανάκεια για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος ,που απασχολεί τη σύγχρονη κοινωνία μας και ειδικά τη νέα γενιά.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε συνεργασία με τους προαναφερόμενους φορείς συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση τόσο μεσοπρόθεσμης, όσο και μόνιμης επίλυσης του προβλήματος».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση