Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου
Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου

Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου

 

 

 

Ύστερ πό σχετική εισήγηση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς   Χαράλαμπου Σταχτέα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με την υπ' αριθμ. 6231/03-06-2021 απόφασή της, ενέκρινε και για το 2021-2022 τη λειτουργία τεσσάρων τμημάτων (04) στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου .

Πειραματικό -Πρότυπο Σχολείο

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς γίνονται γνωστά στους γονείς των μαθητών/τριών, που κατανεμήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πειραματικό Σχολείο και στο 2ο Γυμνάσιο  το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πρότυπο Σχολείο, τα παρακάτω:

  • Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο  1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) και επιθυμούν τα τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr,  μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην ηλεκτρονική που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.
  • Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) και επιθυμούν τα τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr, μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 28 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421060200.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421071004.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση