Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου
Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου

Λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου

 

 

 

Ύστερα από σχετική εισήγηση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας   Χαράλαμπου Σταχτέα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με την υπ’ αριθμ. 6231/03-06-2021 απόφασή της, ενέκρινε και για το σχολικό έτος 2021-2022 τη λειτουργία τεσσάρων τμημάτων (04) στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Πειραματικό -Πρότυπο

Από τη γίνονται γνωστά στους των μαθητών/τριών, που κατανεμήθηκαν στο 1ο  Ν. Ιωνίας το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πειραματικό και στο 2ο  Βόλου το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πρότυπο Σχολείο, τα παρακάτω:

  • Σε περίπτωση που οι των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο  1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr,  μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.
  • Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr, μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 28 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421060200.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421071004.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικοίκόμβοι - https://t.co/3Bp6uwk602 -

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

"Αλιεύοντας" την είδηση