Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Το λαδάκι «Ειδικό» παρήγαγαν μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς
Το λαδάκι «Ειδικό» παρήγαγαν μαθητές  του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Το λαδάκι «Ειδικό» παρήγαγαν μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς

Το Αγριάς στην Παιδόπολη, στο πλαίσιο ενός συνόλου ενεργειών για το άνοιγμά του στην πόλη και στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να διανείμει είκοσι αριθμημένες φιάλες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από δράση του, σε ισάριθμους εξέχοντες συμπολίτες για να τους τιμήσει», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ όπως επισημαίνεται, «το ελάχιστο αυτό λάδι μας έχει το συμβολικό όνομα «Ειδικό».

«Φέρουμε βαθιά την πεποίθηση ότι η της κοινωνίας είναι η παιδεία. Ελπίζουμε ότι τόσο με αυτή την κίνηση, όσο και άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, οι πολίτες του να έρθουν σε άμεση επαφή με το και το μας, να γνωρίσουν το χώρο μας στην Παιδόπολη της Αγριάς, ένα χώρο από τον οποίο όλοι περνούν συχνά απέξω, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν εκ των έσω και ίσως, από τη θέση του ο καθένας, βοηθήσει με όποιο τρόπο θεωρήσει πρόσφορο. Για εμάς, ακόμη και μία επίσκεψη στο σχολείο, κατόπιν συνεννόησης πάντα, είναι εξαιρετικά θετική και σας ενθαρρύνουμε να την πραγματοποιήσετε.

Τηλέφωνα σχολείου: 2428097055 και 2428097010. Διεύθυνση ηλ. ταχ.: mail@dim-eid-agrias.mag.sch.gr».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

  • Διαδικτυακή ημερίδα «Βιολογικές προσεγγίσεις μολυσματικών ασθενειών» #μολυσματικέςασθένειες - https://t.co/usTfIPB5UQ -

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

"Αλιεύοντας" την είδηση