Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο
Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

 

Πραγματοποιήθηκε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος οργανώθηκε για τα παιδιά ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Τα παιδιά που μετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ, μεταμφιέστηκαν σε πειρατές, οργανώθηκαν σε ομάδες, πέρασαν δοκιμασίες, διάβασαν τους χάρτες και στο τέλος ανακάλυψαν τον κρυμμένο θησαυρό.

Οι εκπαιδευτικοί στόχοι που τέθηκαν από τους επιμορφωτές του Κέντρου ήταν η ανάπτυξη της συνεργατικότητας, της ομαδικότητας και της σωστής λειτουργίαW των παιδιών μέσα σε ομάδες, καθώς και η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν σε ένα κλίμα καλοκαιρινής ανεμελιάς. Η προετοιμασία της διοργάνωσης έγινε από τους επιμορφωτές, ενώ τα παιδιά μετείχαν ενεργά στη δημιουργία των κοστουμιών και του όλου κλίματος μέσα στα καλοκαιρινά εργαστήρια.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη φωτογράφιση των παιδιών ως πειρατές και το κέρασμα σπιτικής λεμονάδας που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά στο εργαστήρι μαγειρικής.

Υπενθυμίζεtai στους γονείς των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022», που τους δίνει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής στο ΚΔΑΠ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης, οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο παραμένουν στη διάθεσή σας. Τηλ. επικοινωνίας: 2421091113, 2421091114.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση