Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο
Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

 

Πραγματοποιήθηκε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο , δομή της - του Δήμου Βόλου, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος οργανώθηκε για τα παιδιά ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Τα παιδιά που μετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ, μεταμφιέστηκαν σε πειρατές, οργανώθηκαν σε ομάδες, πέρασαν δοκιμασίες, διάβασαν τους χάρτες και στο τέλος ανακάλυψαν τον κρυμμένο θησαυρό.

Οι στόχοι που τέθηκαν από τους επιμορφωτές του Κέντρου ήταν η ανάπτυξη της συνεργατικότητας, της ομαδικότητας και της σωστής λειτουργίαW των παιδιών μέσα σε ομάδες, καθώς και η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν σε ένα καλοκαιρινής ανεμελιάς. Η προετοιμασία της διοργάνωσης έγινε από τους επιμορφωτές, ενώ τα παιδιά μετείχαν ενεργά στη δημιουργία των κοστουμιών και του όλου κλίματος μέσα στα καλοκαιρινά εργαστήρια.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη φωτογράφιση των παιδιών ως πειρατές και το κέρασμα σπιτικής λεμονάδας που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά στο εργαστήρι μαγειρικής.

Υπενθυμίζεtai στους γονείς των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022», που τους δίνει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής στο ΚΔΑΠ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή στη συμπλήρωση της αίτησης, οι στο παραμένουν στη διάθεσή σας. Τηλ. επικοινωνίας: 2421091113, 2421091114.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση