Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου
Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ς του Δήμου, καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων ς, στην κοπής της Βασιλόπιτας του έτους 2020, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και 6:30 μ.μ. στον χώρο του κοινωνικού υ , όπου στεγάζεται το της Ένωσης, (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη -είσοδος από την Κατσαντώνη).

Σημειώνεται, ότι για τον καλύτερο συντονισμό και προετοιμασία, οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι των συλλόγων να δηλώσουν την συμμετοχή τους, καθώς και για τον αριθμό ατόμων του Συλλόγου, επικοινωνώντας και την Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414, είτε στέλνοντας μήνυμα στο enwsigonewnvolou@gmail.com .

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής εκ μέρους της Ένωσης, θα υπάρξει ενημέρωση με αποστολή email και ανάρτηση στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση