Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κων. Μαραβέγιας:Εκπλήρωση προεκλογικών δεσμεύσεων της Ν.Δ., περισσότερες οικογένειες αποκτούν voucher για παιδικούς σταθμούς
Κων. Μαραβέγιας:Εκπλήρωση προεκλογικών δεσμεύσεων της Ν.Δ., περισσότερες οικογένειες αποκτούν voucher για παιδικούς σταθμούς

Κων. Μαραβέγιας:Εκπλήρωση προεκλογικών δεσμεύσεων της Ν.Δ., περισσότερες οικογένειες αποκτούν voucher για παιδικούς σταθμούς

Ικανοποιούνται τα αιτήματα αύξησης επιδοτούμενων θέσεων σε παιδικούς / βρεφονηπιακούς σταθμού με απόφαση της αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Μαγνησίας της Κων. Μαραβέγιας δήλωσε: “Πρόκειται για θέμα που έθεσα, μεταξύ άλλων, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και θέλω να ευχαριστήσω την υφυπουργό για την ανταπόκριση και την ευαισθησία που έδειξε και στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η διεύρυνση από 1ης Σεπτεμβρίου 2020 του προγράμματος , σύμφωνα και με την προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, θα καλύψει περίπου 20% περισσότερες οικογένειες προκειμένου να διασφαλιστεί η πρόσβαση των περισσοτέρων βρεφών, νηπίων και παιδιών σε κατάλληλους χώρους φροντίδας και προσχολικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα « Εναρμόνισης Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» καλύπτει ανάγκες φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών ή εφήβων ΑμεΑ σε Παιδικούς Σταθμούς, Βρεφικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών () & Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (-ΜΕΑ).

Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία της κυβέρνησης της Ν.Δ. που έρχεται να καλύψει μεγάλες κοινωνικές ανάγκες βοηθώντας πολλούς γονείς να προχωρήσουν επαγγελματικά.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση