Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής
Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής

Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής

Κοιτίδα γνώσης αποτελεί το Αργαλαστής και οι μαθητές του Νοτίου Πηλίου έχουν την ευκαιρία να το επιλέξουν και κατά τη φετινή για τη συνέχεια των σπουδών τους στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το ΕΠΑΛ ιδρύθηκε, σε συνέχεια της στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και το Υπουργειο Παιδείας,  προκειμένου οι μαθητές να μην αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται από και προς  το Βόλο, προκειμένου να μορφωθούν.

Στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής υπάρχουν οι τομείς:  α) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και β) Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων από τη 2021-2022, ενώ κατά την πρόσφατη σύσκεψη του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού και του Προϊσταμένου της Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη έγινε γνωστό πως από την 2023-24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής.

Οι  γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Γ’ τάξης του σχολείου (Γυμνασίου)  εφόσον το επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν το ΕΠΑΛ Αργαλαστής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών που πρέπει να συμπληρώσουν για την εγγραφή του παιδιού τους στην Α΄ Λυκείου.

Επίσης να ενημερώσουν ότι σε περίπτωση κατά την οποία ο μαθητής/η μαθήτρια επιθυμεί να φοιτήσει στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής (τομέας/ειδικότητα) μεταφέρεται δωρεάν.

Πληροφορίες: https://www.epalargalastis.gr/home.html.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση