Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής
Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής

Κοιτίδα γνώσης το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής

Κοιτίδα γνώσης αποτελεί το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής και οι μαθητές του Νοτίου Πηλίου έχουν την ευκαιρία να το επιλέξουν και κατά τη φετινή σχολική χρονιά για τη συνέχεια των σπουδών τους στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το ΕΠΑΛ ιδρύθηκε, σε συνέχεια της στενής συνς της Δημοτικής Αρχής με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς και το Υπουργειο Παιδείας,  προκειμένου οι μαθητές να μην αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται από και προς  το Βόλο, προκειμένου να μορφωθούν.

Στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής υπάρχουν οι τομείς:  α) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και β) Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων από τη σχολική χρονιά 2021-, ενώ κατά την πρόσφατη σύσκεψη του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού και του Προϊσταμένου της Β'/θμιας Εκπαίδευσης ς Σωκρ. Σαβελίδη έγινε γνωστό πως από την σχολική χρονιά -24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής.

Οι  γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Γ' τάξης του σχολείου (Γυμνασίου)  εφόσον το επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν το ΕΠΑΛ Αργαλαστής στην ηλεκτρονική εγγραφών που πρέπει να συμπληρώσουν για την εγγραφή του παιδιού τους στην Α΄ Λυκείου.

Επίσης να ενημερώσουν ότι σε περίπτωση κατά την οποία ο επιθυμεί να φοιτήσει στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής (τομέας/ειδικότητα) μεταφέρεται δωρεάν.

Πληροφορίες: https://www.epalargalastis.gr/home.html.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση