Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Kλειστά σχολεία στα ορεινά λόγω κακοκαιρίας
Kλειστά  σχολεία στα ορεινά λόγω κακοκαιρίας

Kλειστά σχολεία στα ορεινά λόγω κακοκαιρίας

 

Με αποφάσεις των δημάρχων δεν θα λειτουργήσουν σήμερα το Γυμνάσιο Ιωλκού, το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Καναλίων, το Γυμνάσιο και ΓΕΛ ς, το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Τσαγκαράδας και το Γυμνάσιο Μηλεών.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία : 2ο και 3ο νηπιαγωγείο Ιωλκού, Δημοτικό και νηπιαγωγείο Πορταριάς, δημοτικό και νηπιαγωγείο Ιωλκού, Δημοτικό Δράκειας, νηπιαγωγείο Αγ. Λαυρεντίου, δημοτικό και νηπιαγωγείο στο Δήμο ς – Μουρεσίου, δημοτικό και νηπιαγωγείο Μηλεών, το δημοτικό Κεραμιδίου, το δημοτικό και νηπιαγωγείο Καναλίων, το Δημοτικό και νηπιαγωγείο Ανάβρας και το δημοτικό ς.

 

Ανοιχτοί οι
Συνολικά 21 μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας επιχειρούν αυτή την ώρα σε όλο το Νομό Μαγνησίας, λόγω της ς. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη  Μαγνησίας , σημειώνεται αυτή την ώρα στο Πήλιο μέχρι το ,  καθώς και  σε Κεραμίδι, Κανάλια, Ανάβρα, , που κατά τόπου είναι έντονη.
Η ίδια τόνισε  ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο, ωστόσο συνέστησε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις κι όσοι οδηγοί θέλουν να κινηθούν στο Πήλιο καλό είναι να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Σημειώνεται ότι η  Π.Ε. Μαγνησίας έχει προμηθευτεί 735 τόνους αλάτι και ήδη έχουν μοιραστεί τητες σε διάφορα σημεία.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους  από το μεσημέρι αναμένεται ύφεση των φαινομένων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση