Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κινητός τεχνικός εξοπλισμός στο Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού του 2ου ΕΚ Νέας Ιωνίας
Κινητός τεχνικός εξοπλισμός στο Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού του 2ου ΕΚ Νέας Ιωνίας

Κινητός τεχνικός εξοπλισμός στο Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού του 2ου ΕΚ Νέας Ιωνίας

Κινητό τεχνικό εξοπλισμό στο Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού του 2ου ΕΚ Νέας Ιωνίας, παρεχώρησε μέχρι τις 31-12-2024, η , με δυνατότητα ανανέωσης εάν απαιτηθεί και με την προϋπόθεση ότι το Εργαστήριο θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων του Ν. 3982/2011 της Περιφέρειας ς ή και για την επιμόρφωση των υπαλλήλων των ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων που συμμετέχουν στο όργανο ελέγχου.

Η του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα  Κολυνδρίνη και την προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγέλματος της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕΜΣ κ. Αμανατίδου, ικανοποιώντας παράλληλα αίτημα εκπαιδευτικών και ών του σχολείου.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε :«στηρίζουμε το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας και όπου είναι δυνατόν ενισχύουμε το έργο της δημόσιας ς. Ως Περιφέρεια ς είμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς και ές και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την κατασκευή σχολικών μονάδων, αλλά και από την παραχώρηση εξοπλισμού σε σχολεία, είτε αφορούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε σε τεχνολογικό εξοπλισμό, απαραίτητος για την των μαθητών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώνοντας όλες τις σχετικές διαδικασίες έγκαιρα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παραχωρούμε αυτόν τον τεχνικό εξοπλισμό στο Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων που αποτελεί παράλληλα και χώρος διεξαγωγής πρακτικών εξετάσεων της ».

Από την πλευρά του ο δ/ντής του σχολείου ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη για την παραχώρηση του εξοπλισμού, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποιεί ένα αίτημα των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου, χαρακτήρισε την κίνηση αυτή πολύ σημαντική βοήθεια για το σχολείο και άξια συγχαρητηρίων”.

Ο εξοπλισμός παραχωρείται δωρεάν έως τις 31-12-2024 (με δυνατότητα ανανέωσης εάν απαιτηθεί), με την προϋπόθεση ότι το Εργαστήριο Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων του Ν. 3982/2011 της Περιφέρειας Θεσσαλίας ή και για την επιμόρφωση των υπαλλήλων των ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων που συμμετέχουν στο όργανο ελέγχου του άρθρου 11 του Ν. 3982/2011.

Ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιείται για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εργαστηρίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος και στους υπαλλήλους των ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων για τη διενέργεια ελέγχων που πραγματοποιούν οι αρμόδιες σε ψυκτικές εγκαταστάσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση