Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Καταληκτήρια εκδήλωση με θέμα το νερό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου
Καταληκτήρια εκδήλωση με θέμα το νερό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Καταληκτήρια εκδήλωση με θέμα το νερό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Την καταλη γιορτή τους έκαναν και δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου σήμερα το απόγευμα, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα γονέων, παππούδων, γιαγιάδων και φίλων.

Το προαύλειο του υ γέμισε από ηχοχρώματα και μικροί και μεγάλοι αποχαιρέτησαν την φετινή χρονιά, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές, με τραγούδι, χορό και άλλα δρώμενα.

Το φετινό θέμα της παράστασης έστειλε για τη μη κατασπατάληση του νερού, το οποίο είναι κινητήριος για τη και τον πλανήτη.

Την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές και μαθήτριες της Α' Δημοτικού που για πρώτη χρονιά πρωταγωνίστησαν στην καταληκτήρια εκδήλωση του υ, καθώς και αυτοί της ΣΤ' τάξης που μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια αποχωρίζονται το σχολείο τους, ανοίγοντας τα φτερά τους για το υμνάσιο.

Στην εκδήλωση οι μαθητές της Ε' τάξης είχαν μπαζάαρ με δημιουργήματά τους, τα οποία έγιναν ανάρπαστα και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση